vineri, 14 mai 2010

La Bonne Bouche

La Bonne Bouche este un mic bistro proaspat deschis pe strada Franceza (Centrul vechi) pe care pana acum nu am reusit sa il admir decat din exterior. Mi-a placut foarte mult coloristica aleasa si oamenii care serveau inauntru tot felul de delicatese frantuzesti mi-au parut extrem de incantati de atmosfera.
Astazi mi-am reamintit de acest loc, vazand cateva poze cu el pe internet. In caz ca nu il stiti, iata cum arata.






Astfel de bistrouri si magazine vedeam la tot pasul in Praga si imi doream sa gasesc si pe lanoi. Desi designul este unul simplu, totul este extrem de rafinat si cu bun gust.

Asa cum am spus, nu am pasit in interior, insa am gasit poze :)







Imi plac foarte mult dulapurile in perete, imi place barul si imi place culoarea peretilor pentru ca nu este albul acela sigur, care merge cu orice, dar pentru astfel de locuri, putin cam rece si plictisitor, ci o culoare pastelata...imi pare culoarea piersicii. Daca gresesc, imi cer scuze, dar asa percep eu din aceste poze :)

Inca un punct in plus pentru peretele acela de caramida, neastupat, arata foarte bine.
Nu sunt extrem de incantata de carpetele pe care le-au pus pe jos, peste dusumea alba, vopsita, si este foarte greu de intretinut, mai ales cand intra multa lume. Personal, as fi lasat dusumea simpla, baituita.


Cam atat. Restul impresiilor dupa ce il vizitez.

2 comentarii:

Anonim spunea...

nu sunt carpete, este ceramica, tipica de bistro

Alina spunea...

Ok...ms frumos...asa cum am spus, nu am ajuns pe acolo si din poza asta imi parea.

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails