joi, 10 decembrie 2009

In spiritul Craciunului

Da dragilor, Craciun se apropie, desi vremea de afara nu indica asta. Intotdeauna mi-a placut Craciunul alb...altrfel parca nu era Craciun. Sa speram ca vom avea parte de zapada anul acesta, macar in ziua cea mare. In caz ca nu, eu m-am documentat, sa vad cum pot suplini. Zapada artificiala care se dadea pe brazi pe mine nu ma incanta, insa am auzit ca exista un spray pe care il dai pe geamuri si iti creaza impresia de geam inghetat.
Se numeste "Ice Crystals" si se gaseste in Praktiker sau Auchan. Arata ceva de genul acesta


Daca vreti ceva mai special pe geam, veti gasi si niste sabloane speciale. Din cate stiu, pentru ele se foloseste zapada artificiala.



Si ca sa fie totul complet si sa avem si fulgi, putem confectiona unii. Dati o fuga la bunica in pod sau prin casa si luati mileurile acelea micute, apretati-le bine sa stea super drepte si apoi faceti un sirag pe care il puteti agata oriunde vreti.
Nu va place varianta asta? Exista tot timpul si o alta optiune: fulgii din hartie. Pentru cei cu adevarat indemanatici, exista si varianta unor fulgi de zapada din lemn, pe care apoi sa le vopsiti.


Spor la treaba!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails